Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Breadcrumbs

• Home
  • >
  • rudyenfemke
  • >
  • Zuid -America. La secuala con tres.
    • Zuid -America. La secuala con tres.
    • Californication
    • Going KIWI
    • Zuid-amerika

Buenos Aires 07:10 sitemap

Je bekijkt de reis...

Zuid -America. La secuala con tres.

<? echo $this->currentTravelTitle; ?>

Nu in:

Was in:

En nog

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Rudy en Femke via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 14-01-2016 Buenos Aires ... (1)
  • 11-01-2016 El Chalten (0)
  • 10-01-2016 Perite Moreno (1)
  • 10-01-2016 Torres del Paine (0)
  • 27-12-2015 To the top (2)

Statistieken

Dit dagboek is 21906 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Torres del Paine

Toon op kaart

10 januari 2016 | Door: Rudy

Aantal keer bekeken 99   Aantal reacties 0   Puerto Natales, Chili
a A

Torres del Paine

Eén van de bekendste Nationale parken van Chili is Torres del Paine gelegen in Patagonie. Na een lange reis met vliegtuig, bussen en boot komen we samen met Cyrille en
Maarten aan in ons mooi gelegen hostel tussen de bergen en meren. De weersvoorspellingen waren op het laatst gelukkig bijgesteld van veel regen naar droog en een zonnetje. Daardoor hebben we onze op het laatste moment aangeschafte regenbroek niet nodig gehad.

Om Marijn wat rust te geven na het lange reizen blijven we om de beurt bij Marijn en spelen in en om het hostel. Rudy gaat als eerste wandelen naar Glacier Grey. Een mooie tocht die steeds dichter bij de gletsjer komt die het meer waar hij in c.vuitmondt grijs kleurt. De volgende dag loopt Femke samen met Cyrille en Maarten dezelfde tocht maar met meer zon waardoor het uitzicht en de foto's nog mooier zijn. Marijn vermaakt zich met stenen gooien in het meer een hutten bouwen met takken. Ook blust deze brandweerman Sam menig brandje.

Cyrille en Maarten lopen de bekende W-trek maar aangezien dat voor ons te zwaar is hebben wij een ander plan. Wij nemen twee keer een hotelletje en hebben de afspraak om over twee dagen elkaar op oudejaaravond te zien. Ons eerste hotel is het mooist gelegen hotel van de hele vakantie. Op een klein eilandje in het meer tussen de bergen. We hebben een kamer met uitzicht op het meer waar familie gans zijn rondjes zwemt. De foto's vertellen de rest. Naast het hotel begint een wandeling naar een plaats waar Condors te zien zouden zijn omdat ze daar een nest hadden. Na een pittige klim en een straffe wind die boven op de heuvel windkracht 6 was, werd ons geduld niet lang op de proef gesteld. De ene Condor na de andere kwam langs gevlogen. Of het waren steeds dezelfde twee die steeds terugkwamen. Dat was niet duidelijk. Ze kwamen gelukkig zo dicht bij dat ze ook redelijk op de foto staan.

Tijdens het uitstekende diner die avond hadden we goed zicht op de bergen die we de dag erna van dichtbij willen gaan bekijken.

Vorige bericht » « Volgende bericht

Foto's bij verslag (6)